Kerstbomen

Eind november start bij de Vlieren de verkoop van kerstbomen. De allermooiste kerstbomen van verschillende soorten zoals Nordmann, fraseri, blauwspar en fijnspar staan dan weer voor u klaar in verschillende maten.

De Nordmann-kerstbomen hebben wij speciaal voor u uitgezocht in Denemarken.

 In de decembermaand kunt U bij ons terecht op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur (tijd aangepast ivm Covid-19 maatregelen) en op zaterdag van 8.00-17.00 uur. 

In verband met COVID 19 hebben wij een routing gemaakt zodat u op uw gemak een mooie kerstboom kunt uitzoeken en de 1,5 meter afstand goed kunt bewaren. Wij verzoeken u vriendelijk deze routing aan te houden. Deze begint vanaf de parkeerplaats geheel rechts, waarna u (linksom) rond kunt lopen. Onze verkopers helpen u graag aan een mooie boom. Als u deze hebt uitgezocht kunt u deze afrekenen in de winkel, uw boom wordt ondertussen netjes voor u ingepakt zodat u deze handig kunt meenemen.

Alle zondagen na 1 december tot de kerst zijn wij ook geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven, zowel klein (vanaf 50 cm.) als groot (ca. 7 meter) ook met de mogelijkheid om een, eventueel met lampjes voorzien, boom bij u te plaatsen. Kortom alles is mogelijk; u vraagt en wij zorgen voor uitvoering!

Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende soorten tegen leuke prijzen.

Voor het plaatsen van een kerstboom zonder kluit bieden wij u het EASY-FIX systeem aan. De kerstboom wordt bij aankoop door ons voorgeboord zodat u de metalen Easy-fix standaard alleen maar neer hoeft te zetten en de kerstboom er gemakkelijk op kunt plaatsen. Uw kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir behoudt hij zijn naalden langer en blijft deze nog langer mooi!
easyfix_opzetten-1-5